Zumba vanaf 18 mei!

We hebben goed nieuws!! Toestemming van de gemeente om buiten solo te dansen. Vanaf as maandag 18 mei, begint er daarom weer een nieuwe buitencursus Zumba! Vol heerlijk swingende nieuwe muziek, waarop we weer lekker kunnen bewegen. Hopelijk hebben jullie daar net zoveel zin in als wij en zien we jullie allemaal weer gezellig terug. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Mocht je de komende periode mee willen doen, schrijf je dan allereerst in via de website. Je kunt via de website met I-deal betalen, of via overschrijving naar bankrekening nr. NL46RABO 03964 83 623 o.v.v. je naam. Vervolgens meld je je aan voor een “buitenles”. Dit doe je per week (individuele les)! Ook als je de hele periode op bijv. maandag wilt komen, dan iedere maandag apart opgeven. Je kunt ook flexibel inschrijven, de ene week maandag, de week erna voor de woensdag en week 3 de zaterdag, etc. 

Heb je je ingeschreven voor een dag maar ben je toch verhinderd? Meld je dan even af zodat een ander eventueel jouw plaats kan innemen. Op zich hebben we ruimte zat op het parkeerterrein en dus ook wel voor iedereen plek, maar we willen de drukte natuurlijk zo veel mogelijk spreiden! We willen ook gewoon aanbieden dat iedereen 2x in de week kan blijven komen.  

Het is natuurlijk ook allemaal nieuw voor ons op deze manier, maar we komen er vast wel samen uit! 

Uren & Tijden

Vanaf maandag gaan we weer alle uren Zumba draaien op de volgende dagen en tijden:

Maandag: 19.30u 

Dinsdag: 09.30u

Dinsdag: 20.45u (LET OP, een kwartier eerder dan “normaal” dus!!!)

Woensdag: 18.30u

Donderdag: 10.00u

Donderdag: 20.00u

Zaterdag: 10.00u

Verder nog dit

We geven les op het parkeerterrein voor de dansschool. Fietsen kunnen jullie kwijt voor de dansschool en auto’s op ons eigen parkeerterrein. Probeer overdag zo min mogelijk bij de buren te parkeren. Omdat het buiten is zorg voor gepaste kleding, laagjes zijn altijd een goed idee 😊. Van een beetje regen smelten we niet, maar de muziekinstallatie kan daar niet goed tegen. Houd daarom altijd de website in de gaten of wij de les door zullen laten gaan of niet. Dit hangt uiteraard samen met de weersvoorspellingen. Gaat de les niet door dan streamen wij deze net zoals we de afgelopen periode hebben gedaan. Niemand mag de dansschool naar binnen. Dus ook niet voor een toiletbezoek of water bijvullen! 

Uiteraard gelden alle bekende maatregelen. Dwz, ben je niet lekker of is iemand binnen het gezin ziek, dan blijf je thuis. Afstand bewaren, niesen in de elleboog etc. 

Tot slot

Wij hebben er enorm veel zin in en hopen jullie allemaal weer vanaf volgende week te zien!!! Mochten jullie vragen hebben of zijn er onduidelijkheden, mail ons dan gerust!

Geplaatst op: 

Algemeen