Doneer voor buitenvloer

Sinds meer dan een jaar beheerst het corona virus ieder zijn leven. Het virus heeft ook de dansschool flink geraakt. Er mag namelijk vanaf 15 december 2020 niet meer binnen worden gedanst en ons horecagedeelte is al vanaf oktober 2020 gesloten. Het programma wat we aanbieden heeft door deze sluiting een behoorlijke vertraging opgelopen. Een groot deel van het programma is zelfs komen te vervallen. Toch blijven we positief, kijken we vooruit. We hopen het nieuwe dansseizoen in september weer op de “normale” manier te kunnen verzorgen.

Om het huidige dansseizoen goed af te sluiten kijken we naar alle mogelijke manieren om de danslessen te blijven verzorgen, zonder dat we de coronaregels uit het oog verliezen. Dit doen we door buiten op de parkeerplaats fysiek les te geven. De buitenlessen worden gedeeld met de leerlingen via een livestream, zodat iedereen zo veel mogelijk mee kan doen (ook op een ander moment).

Hoewel de parkeerplaats een goed alternatief is, is het op sommige plaatsen oneffen en stroef en daarmee verre van optimaal. Gezien de trend in de cijfers en het tempo waarmee de maatregelen worden teruggedraaid, verwachten wij niet binnen een aantal weken weer binnen te kunnen dansen. Daarom hebben wij, in samenspraak met de gemeente Heerhugowaard, gekeken naar het huren van een buitenvloer. En we hebben goed en slecht nieuws! Het goede nieuws: De gemeente heeft ons toegezegd ons hierin financieel te ondersteunen.

Het slechte nieuws: Helaas dekt deze ondersteuning niet de volledige huur van de buitenvloer. Dat betekent voor ons extra kosten, waar we, als gevolg van de maatregelen, geen ruimte voor hebben. 

U kunt ons hierbij helpen door te doneren en wij zijn u dan ook zeer dankbaar als u dat doet!

Doneren kan op verschillende manieren:

  1. Doneer een zelfgekozen bedrag via bovenstaande QR-code
  2. Doneer een zelfgekozen bedrag via het volgende betaalverzoek: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=YntYw07_SXieIIj2DByhDg
  3. Doneer een zelfgekozen bedrag door een overboeking te doen op bankrekeningnummer NL46RABO0396483623 t.n.v. Dansschool Biersteker o.v.v. donatie buitenvloer.

Misschien willen familieleden of vrienden ook een steentje bijdragen zodat u weer lekker buiten kunt dansen? Wijs ze dan op onze website www.dansschoolbiersteker.nl of deel onderstaande QR-code met ze. 

Uw donatie komt ten goede aan de huur voor de buitenvloer, zodat iedere leerling van de dansschool buiten hun beste beentje voor kan zetten!

Namens het team van Dansschool Biersteker, alvast heel erg bedankt!

Homepage